Håll ut , dagboken kommer

Bestämma filmer på Tisdag. Gud vad jobbigt det kommer bli, men roligt. Jag sitter här med film katalogen i knät och skummar igenom alla titlarna. Jag har hittat så många bra. Vi kan ju inte ha med alla. Men jag ska verkligen ta fram några förslag.

Som sagt var det jag som skulle fixa upp dagboken ifrån Stockholm på bloggen. Jag jobbar fortfarande på det. Jag ska försöka ta hjälp av elsa. Så håll ut , den kommer.

//  Moa

Om en vecka skall vi bestämma filmer till festivalen i höst!

Här kommer några förslag:
Boy A (förståss!!!)
Pojken i randig pyjamas
Happy go lucky
Frozen river
Förtrollad
Amelie från Mont martre
Låt den rätte komma in
Twilight
Tsotsi

Kolloa dem på www. bioprogrammet.nu eller liknande sida.
Någon tecknad?
Man funderar mycket på filmer som passar både barn och tonåringar. Vilka tecknade filmer gillar tonåringar?

Boy A- vilken fantastisk film

Jag älskade den. Inte många filmer får en femma i betyg av mig men det fick den här- helt klart. Fast hade man tyckt likadant om killen inte varit så söt? Om det varit en råbarkad fuling?

Filmen väcker frågor om brott och straff. Skall man sätta barn och ungdomar i fängelse? Vad skall man göra i stället om de har begått grova brott?

Anette

Hemse Ungdomsfilmstudio Dessinème

Hej!

Vi är några ungdomar som har startat en filmstudio i Hemse på Gotland. Vi hade tänkt att anordna en filmfestival på höstlovet tillsammans med Hemse bibliotek och Hemse filmstudio. Nu i veckan var tre av oss i Stockholm på SFF's (Sverigen Förenade Filmstudio) informationsvisningar. Vi fick se både gamla och nya filmer och fick inspiration till hösten. Tankten med filmfestivalen är att vi vill att det ska hända något roligt i Hemse. Dagbok ifrån när vi var i Stockholm laddar jag upp senare i nästa inlägg.

Ha det bra / Moa

RSS 2.0