Japp, tisdagen närmar sig

Bläckhjärta, den tror jag också på(fast jag har inte sett den). En annan är "Bron till Terabitia", en Fantasy light om en tjej och en kille som hittar vägen till en annan värld, eller finns bara världen i deras fantasi? Har  ni några förslag på filmer som passar de yngre? Skall vi ha någon tecknad? Någon animé?

Så var det Ylvas förslag, gamla hederliga" Amelie från Mont Martre", vad tror ni om den?

När mörkret faller är en svensk film som jag gillar jättemycket. Det är tre berättelser om människor som råkar ut för brott. Två systrar som inte får leva det liv de vill av sina familjer. En kvinna som misshandlas av sin man och när hon anmäler är det hon själv som anklagas. En clubägare som blir vittne till ett brott och sedan hotas när han skall vittna. En mycket bra film.

La Zona, en mexikansk film om en  stadsdel med höga murar och elstänsel, som skall stänga ute den höga brottsligheten i staden. men en dag bryts strömmen och tre tjuvar kommer in i zonen. Två dödas men den tredje, en ung kille försvinner och försöker gömma sig medan en hel stad letar ( jagar) efter honom. Spännande och hemsk.

/Anette

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0